O nás

Poznejte, kdo stojí za cestovní kanceláří Good Places. Jsme malí, ale šikovní!

Řady našich spolupracovníků a průvodců se stále rozrůstají, proto vám zde zatím představíme naší hlavní partu.

Zájezdy organizujeme již od roku 2004 pod CK Eurofly Reisen a od roku 2007 pod naší značkou CK Good Places.

Petr Štětina

Petr Štětina

hlavní pilot Good Places, průvodce, nástěnkář

To si takhle člověk cestuje po Indii a najednou zjistí, že už se nemůže vrátit k projektování baráků. Že mu dává větší smysl propojovat dva světy - zprostředkovávat lidem od nás ty skutečné zážitky a poznání, místním lidem pomáhat v obživě a podporovat je v udržitelném přístupu ke službám pro cestovatele. Mě se to stalo v roce 2006 a hned další rok jsem založil cestovní kancelář Good Places. Asi nejlepší rozhodnutí v mém životě!
Můžeme se potkat na zájezdech mj. do Jižní a Střední Ameriky, Nepálu, Indie, Íránu, Střední Asie a různých průzkumných expedicích.


Laďka Mencová

Laďka Mencová

účetní

Poznali jsme se, jak jinak, než na cestách. Konkrétně v indickém Himachal Pradeshi, kde jsme šli společně na trek a dále trošku pocestovali po Indii.

Mám ráda účtenky vonící exotikou se všemi těmi cizokrajnými klikyháky a zdvořilostními frázemi. Starám se také o zákonné pojištění naší cestovky pro případ úpadku s těmi všemi každoměsíčními výkazy, které po nás stát vyžaduje.
ŠImon Lehovec

ŠImon Lehovec

průvodce

Můj svět se točil okolo přírody, letního tábora a Foglarovek… Zatoužil jsem se vydat na východ a nakonec jsem se tím směrem pozvolna vydal. Došel jsem k přesvědčení, že projektování mostů v odlehlých končinách pákistánských hor (jak jsem jako student stavařiny romanticky uvažoval) nemusí být nutně tím, čím bych mohl světu nejvíce prospívat. Naplnění nyní nacházím ve stavbě mostů mezikulturních, kde v dnešním 21.století stále vidím významné nedostatky. Od stavařiny se vydávám směrem ke studiím krajin blízkého a středního východu, kde jsem fascinován obrovským, do velké míry neprobádaným, prostorem a nesmírnou rozmanitostí.

Zůstaňme v kontaktu

Získejte s předstihem informace o slevách a akcích, lístky na festivaly či slevu na trekové zboží!

  • maximálně 4 e-maily ročně
  • e-mail nikomu nepředáme
  • kdykoliv se můžete odhlásit
Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů